In Ajankohtaista, Kiinteistönhoito, Referenssi, Yleinen

Asiakkaamme Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan omistama liiketoimintakokonaisuus, joka tunnetaan ehkä parhaiten Ilokivestä ja Kortepohjan ylioppilaskylästä sekä siellä sijaitsevasta Rentukasta. Soihdun oma kiinteistönhoito vastaa vikailmoituksista ja asuntotarkastuksista. Kolme vuotta sitten 360 Palvelut Oy tuli mukaan täydentämään Soihdun omaa kiinteistönhoitoa ja yhteistyö jatkuu edelleen. Vastuullamme ovat esimerkiksi ulkoalueiden hoito, kuten auraus ja ruohonleikkuu, ympärivuorokautinen kiinteistöpäivystys sekä huolto-ohjelmien mukaiset muut työt.

– Erikoisuutemme on se, että meillä on paljon taloja pienellä alueella, ja niissä on myös useita liiketiloja, kertoo Soihdun kiinteistöjohtaja Kimmo Moilanen. Soihdulla arvostetaan tuttuja tekijöitä ja luotetaan tuttuun yhteistyökumppaniin. Kiinteistönhoidon on toimittava sujuvasti taustalla, jotta asukkaat ja muut kiinteistöjen käyttäjät voivat keskittyä asumiseen ja omaan toimintaansa.

– 360 Palveluilla on riittävä kalusto- ja henkilöstömäärä meidän tarpeisiimme, perustelee Moilanen sitä, että yhteistyö jatkuu uudelle kolmen vuoden sopimuskaudelle. – He ovat mukautuneet hyvin muuttuviin tilanteisiin ja olleet joustavia.

Avainasiakaspäällikkömme Petri Rahikainen on tyytyväinen siitä, että yhteistyö jatkuu:
– Alkuvaikeudet ovat ohi, kohteeseen on löytynyt sopivat työntekijät ja tunnemme Soihdun toiveet, vaatimustason sekä työntekijät. Yhteydenpito on helppoa ja kaikilla on selkeä rooli.

Kiinteistönhoitajille Soihdun kiinteistöt kansainvälisine asukkaineen näyttäytyvät monipuolisena kohteena. Harvassa kiinteistössä kiinteistönhoitaja pääsee puhumaan asiakkaitten kanssa myös englantia.

– Ylioppilaskylän asukkaat kyselevät paljon neuvoja esimerkiksi jätteiden lajitteluun ja eri paikkoihin kulkemiseen. Muihin kohteisiin verrattuna tämä on tiivis paketti, ihan oma yhteisönsä, kuvailee kiinteistönhoitaja Harri Pollari.

360 Palveluiden ja Soihdun yhteistyö jatkuu ainakin kolmen vuoden ajan.
– Kumppanuus sekä sitoutuneisuus ovat yhteisen sopimuksemme jatkumisen tukijalka, sanoo toimitusjohtajamme Ari Friman.

Myös Soihdun toimitusjohtaja Timo Lahtinen korostaa kumppaniverkoston tärkeyttä sekä asiakaskeskeistä palvelua. Yhteistyön tekeminen tuttujen ihmisten kanssa tutuissa paikoissa on helppoa ja sujuvaa. Näin pystymme parhaiten palvelemaan asukkaita ja muita kiinteistöjen käyttäjiä.

Kuvassa vasemmalta toimitusjohtaja Ari Friman (360 Palvelut), toimitusjohtaja Timo Lahtinen (Soihtu) ja kiinteistöjohtaja Kimmo Moilanen (Soihtu) Kortepohjan ylioppilaskylässä. Kuva: Anssi Kumpula

Recent Posts