Olemme apunasi vuorokauden ympäri

Me pidämme kodistasi ja asumisestasi huolta. Asukaspalvelumme on aina valmis auttamaan, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Olipa kyseessä avaimen unohtuminen, laitteen rikkoutuminen tai elämäntilanteesi muuttuminen, tältä sivulta löydät kaikki palvelut.

TEE VIKAILMOITUS

Pidetään yhdessä kodistasi huolta

Jos asuntosi lämpötila mietityttää, vesikaluste valuttaa tai huomaat yleisissä tiloissa erilaisia korjaustarpeita, täytä vikailmoitus. Me hoidamme asian kuntoon mahdollisimman pian.

KIINTEISTÖPÄIVYSTYS

Nopea apu on vain puhelinsoiton päässä

Jos huomaat asunnossasi välittömän huollon tarpeita, kuten vesivahingon, rikottuja ovia tai ikkunoita, tai muita asuinturvallisuutta uhkaavia tilanteita, kiinteistöpäivystys auttaa vuorokauden ympäri.

OVENAVAUSPALVELU

Sellaista sattuu, meille kaikille

Ovenavauspalvelu auttaa avaimen unohtuessa. Huomiothan, että ovi voidaan avata vain huoneistossa virallisesti kirjoilla olevalle henkilölle.

Ovenavauksen palveluhinnasto:
klo 8–16 20 € (muina aikoina 50 €)
Laskutuslisä 5 €

Sähköiset lomakkeet

Tilanteet muuttuvat, se on tavallista. Muutto, uusi perhetilanne, nimenmuutos, saunavuoron tai autopaikan varaaminen. Moni kotitaloasi ja perhettäsi koskeva ilmoitus tai muutos hoituu näppärästi alla olevilla lomakkella.