In Yleinen

Ville Vallius on aloittanut rakentamis- ja remonttipuolen työnjohtajana.

Ville on ennestään tuttu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Hän aloitti palveluksessamme timpurina ja laatoittajana vuonna 2018. Vuonna 2020 hän siirtyi rakentamis- ja remonttipuolen työnjohtajan työpariksi tehden sekä työnjohdollisia että timpurin töitä. Kokeneemman työnjohtajan työparina hän on pikkuhiljaa saanut lisää työnjohdollista kokemusta ja vastuuta.

Nyt Ville on ottanut vastuulleen koko tiimin Janne Sulkulan siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen. Villen tavoittaa parhaiten numerosta 010 3844 305 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) ja sähköpostitse rakentaminen@360palvelut.fi.

360 Palvelut Oy toteuttaa korjausrakentamista ja remontteja sekä kokonaisiin kiinteistöihin että yksittäisiin huoneistoihin. Teemme niin kodin pienasennuksia ja pintaremontteja kuin koko kiinteistön kylpyhuoneremontteja ja sisäilmasaneerauksiakin.

Rakentamisen puolella riittää tekemistä tänä kesänä. Oletko sinä seuraava timpurimme, maalarimme tai muu tekijä? Klikkaa tästä ja täytä avoin työhakemus.

Recent Posts