360 Palvelut – Kiinteistösi parhaaksi

360 Palvelut on luotettava jyväskyläläinen yritys, joka keskittyy tarjoamaan kokonaisvaltaisia kiinteistöpalveluita. Tarjoamme ammattitaitoista kiinteistönhoitoa, -huoltoa, remonttipalveluita, turvapalveluita ja siivousta. Paikallisina yrittäjinä meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että sovitut tehtävät hoidetaan ammattitaidolla ja lopputulos vastaa odotuksia.

Laadukkaasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti

Haluamme olla luomassa asiakkaillemme viihtyisiä sekä turvallisia työ- ja asuinympäristöjä. Toimintamme perustuu vahvaan ammattitaitoon, luotettavuuteen ja kustannustehokkuuteen. Haluamme olla kumppani, joka ei ainoastaan reagoi tarpeisiin, vaan myös ennakoi ja varmistaa, että hoitamamme kiinteistöt säilyvät aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Osaava henkilökuntamme pyrkii tarjoamaan laadukasta ja toimivaa yhteistyötä jokaisena päivänä vuoden ympäri – 360 astetta. Panostamme jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen varmistaaksemme, että tiimimme pysyy ajan tasalla alan parhaista käytännöistä ja innovaatioista. Näin voimme tarjota asiakkaillemme paitsi osaavia palveluita myös ratkaisuja, jotka vastaavat muuttuviin tarpeisiin ja odotuksiin.

Tyytyväisistä tekijöistä syntyy laadukas työ

Me haluamme olla työpaikka, jonne on mukava tulla jokaisena päivänä. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä työilmapiiri rakentuu avoimesta viestinnästä, keskinäisestä luottamuksesta ja mahdollisuudesta osallistua sekä vaikuttaa päätöksentekoon. Haluamme, että jokainen tuntee olevansa arvostettu osa tiimiä. Lisäksi panostamme työntekijöidemme ammatilliseen kasvuun kouluttamalla ja tarjoamalla tukea.

Meitä kiinnostaa, miten meillä menee sekä yhdessä että yksin. Kuuntelemme aktiivisesti palautetta parantaaksemme työympäristöä ja toimintatapojamme.

Töihin 360 Palveluille?

Etsimme aina uusia osaajia kiinteistöhoito- ja huoltotehtäviin, siivoojaksi tai rakennuspalveluihin. Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avauduttua.