360 Palvelut on luotettava kiinteistöjen kokonaispalveluihin keskittyvä jyväskyläläinen yritys. Kauttamme onnistuvat ammattitaidolla kiinteistönhoito ja -huolto, remontit, turvapalvelut ja siivoukset. Paikallisina yrittäjinä meille on tärkeää hoitaa hommat onnistuneesti – tekemisen sovittu lopputulos pitää.

360-palvelut-kiinteistonhoito

LAADUKKAASTI, LUOTETTAVASTI JA KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Ammattitaitoisen ja ennakoivan henkilökuntamme periaatteisiin kuuluvat laadukas työ, hyvä tavoitettavuus, luotettavuus ja toimiva yhteistyö. Haluamme luoda asiakkaillemme mahdollisimman viihtyisän, turvallisen ja huolettoman työ- ja asuinympäristön. Laadukkaasti, ammattitaidolla ja ajoissa suoritetut huolto- ja korjaustoimet alentavat merkittävästi kunnossapidon kokonaiskustannuksia ja mahdollistavat suunnitelmallisen kiinteistön ylläpidon.

JATKUVA PALVELU – 360 PALVELUT

Me 360 Palveluissa panostamme toimintaan vuoden jokaisena päivänä. Ennakoimme, hoidamme ja huolehdimme, pidämme kiinteistösi kunnossa. Ammattilaisemme huolehtivat, että palvelusopimuksemme mukainen laatutaso on totta jokaisena päivänä vuoden ympäri. Toimimme täydellä ympyrällä, 360 astetta lasissa.

Olemme kumppani, jolle voit huoletta uskoa kiinteistösi avaimet.

Palveluksessasi,
360 Palvelut

Kirjoita hakulauseke ja paina enter