In Ajankohtaista

Puolitoista vuotta sitten perustettu jyväskyläläinen kiinteistöalan toimija, 360 Palvelut lupaa kotisivunsa sloganissa: ”Autamme Sinua varmasti.”

Mistä on kysymys? Ari Friman ja Reijo Kujala saavat avata yrityksen iskulausetta.

– Se tarkoittaa sitä, että paikallisena toimijana olemme lähellä ja tarvittaessa tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa. Keskisuurena yrityksenä olemme joustavia, notkeita taipumaan asiakkaan erikoisempiinkin tarpeisiin. Edellä mainituista syistä olemme myös nopeita; ehdimme varmasti apuun, kun sitä tarvitaan. Mitä luvataan, se pidetään.

360 Palvelut Oy palvelee Jyväskylän ympäristössä sekä yksityisiä että yritysasiakkaitaan kaikissa kiinteistöpalveluihin kuuluvissa tarpeissa: rakentamisessa, siivouksessa, kiinteistönhoidossa, piha- ja puutarha-asioissa… onpa markettien piha-alueille maalattu pysäköintiruutuja tai asekauppaan suunniteltu ja toteutettu rakennusvaiheen turvajärjestelmä.

– 360 astettahan on ympyrä. Meidän palveluvalikoimamme on 360 astetta, koko kiinteistönhuollon kirjo, Reijo Kujala kuvailee yhtiön nimen ja palveluvalikoiman yhteyttä.

Keväällä 2015 aloittanut yritys on voimakkaalla kasvu-uralla ja jo nyt merkittävä työllistäjä. Tällä hetkellä työvoimaa on noin 30 henkilöä ja kiinteistöalan ammattilaisten joukko kasvaa koko ajan.

– Oman henkilökunnan lisäksi työllistämme paikallisia yrittäjiä, joita käytämme tarpeen mukaan. Esimerkiksi korjaus- tai sisustusrakentamisessa tarvitaan alihankkijoita; sähköasentajia, putkimiehiä jne, Kujala ja Friman muistuttavat.

Rakentamissektorilla on toteutettu muun muassa yritysten toimitilamuutoksia tai asuntojen kosteusvauriokorjauksia sekä sauna-, kylpyhuone- ja keittiöremontteja.

Kaksikko korostaa palvelun yksilöllisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä.

– Me kuuntelemme asiakasta ja toteutamme yhteistyötä tavalla, jonka asiakas määrittelee. Suurissa yrityksissä palvelumuodon määrittää konsernin ohjeet ja tapa toimia, ei aina asiakkaan tarve.

Reijo Kujala tähdentää, että yrityksen koko henkilökunta on palvelutehtävässä, olkoon sitten auraamassa lunta pihalla tai siistimässä marketin lattiaa.

– Ystävällisyys ei maksa mitään. Eikä varmasti haittaa, jos työntekijä tervehtii tai hymyilee silloin, kun siihen on mahdollisuus.

Maantieteellisesti 360 Palvelut Oy on lähtenyt toteuttamaan tavoitteitaan alue kerrallaan. Tällä hetkellä konsepti toimii vahvimmin esimerkiksi Palokassa ja Vaajakosken seudulla, voimakkaasti tulossa on myös Jyväskylän eteläpuoli, esimerkiksi Muurame, Keljonkangas ja niiden myötä Säynätsalon seutu.

– Haemme alkuun juuri Palokan kaltaisia kompakteja aluekokonaisuuksia, joissa siirtymät ovat lyhyitä ja palvelu sen vuoksi joustavaa toteuttaa. Palokassa olemme onnistuneet saamaan merkittäviä yrityksiä asiakkaiksi ja konsepti toimii sujuvasti, juuri niin kuin on suunniteltu, Ari Friman selvittää.

360 Palvelut Oy on neljän jyväskyläläisen osakkaan perustama paikallinen yritys. Reijo Kujalalla on pitkä ura kiinteistöpalveluiden johtotehtävissä, Ari Friman on toiminut päällikkötehtävissä kiinteistönhuolto- ja turvapalvelualalla, Jiri Vatanen on artesaanipuuseppä ja toiminut toistakymmentä vuotta rakennusalan yrittäjänä, Tuomo Aartolahti on markkinoinnin ammattilainen/yrittäjä.

Palokka-lehti 6.10.2016.

Teksti ja kuva: Kari Ruuska

Viimeisimmät uutiset

Kirjoita hakulauseke ja paina enter