In Ajankohtaista, Kiinteistönhoito, Yleinen

SäynätsaloHoidamme, huollamme, korjaamme ja siivoamme jo satoja kiinteistöjä Jyväskylän seudulla Muuramesta Tikkakoskelle. Kartaltamme on tähän asti puuttunut Säynätsalo. Lisääntyneen kysynnän vuoksi laajennamme toimintaamme nyt myös sinne.

– Kiinteistönhoitajamme ja siivoojamme liikkuvat jo nyt muun muassa Keljonkankaalla ja Muuramessa. Kulttuurihistoriallisesti arvokas Säynätsalo täydentää luontevasti myös meidän palvelukarttaamme. Samalla pystymme tarjoamaan alueen kiinteistölle uuden, paikallisen vaihtoehdon, kertoo 360 Palveluiden toimitusjohtaja Ari Friman.

Nyt siis myös Säynätsalon alueella sijaitseviin kiinteistöihin – ovat ne sitten asuin- tai liikekiinteistöjä – on mahdollista sopia ja tilata paikallista palvelua. Palveluksessamme on noin 70 kiinteistönhoidon, siivouksen ja rakentamisen ammattilaista, jotka tuntevat Jyväskylän seudun kiinteistöt ja ovat tuttuja kiinteistöjen käyttäjille. Osa heistä on työskennellyt aiemmin työurallaan myös Säynätsalon kiinteistöissä.

Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön kiinteistönhoidosta, kiinteistönhuollosta, ulkoaluetöistä tai siivouksesta? Ota yhteyttä Petri Rahikaiseen (petri.rahikainen@360palvelut.fi, p. 010 384 4302) niin mietitään miten voisimme olla avuksi.

 

Viimeisimmät uutiset

Kirjoita hakulauseke ja paina enter