In Yleinen

Olemme vuonna 2015 perustettu, jyväskyläläinen kiinteistöpalveluyritys. Tarjoamme kiinteistönhoito-, siivous-, turva- ja remontointipalveluita Jyväskylän seudulla Muuramesta Tikkakoskelle ja Vaajakoskella. Työllistämme tällä hetkellä n. 70 eri alojen ammattilaista. Asiakasmäärämme kasvaessa tarvitsemme lisää tekijöitä joukkoomme.

Kiinteistönhoidon palveluesimies

Työskentelet osana työnjohtotiimiä ja ohjaat kiinteistönhoitajien päivittäisiä työtehtäviä pitäen huolen siitä, että työt tulee tehtyä aikataulussa, laadukkaasti ja sopimusten mukaisesti. Työhösi kuuluu sekä toimistotyötä että laadunvalvontaa asiakaskiinteistöillä. Työssäsi käytät Tarmo-toiminnanohjausjärjestelmää, Netvisor-laskutusohjelmaa sekä muita asiakkaidemme toiminnanohjausjärjestelmiä. Tiimin ja kiinteistönhoitajien lisäksi teet yhteistyötä toimistosihteerin sekä asiakkaidemme kanssa. Edellytämme soveltuvaa koulutusta (esim. kiinteistötyönjohtaja) sekä työkokemusta työnjohtotehtävistä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinteistönhoitaja (1-2)

Kiinteistönhoitajana työskentelet monipuolisissa työtehtävissä sekä liike- että asuinkiinteistöissä. Hoidat ripeästi niin kuukausittaiset rutiinit kuin kiireelliset ja yllättävät työtehtävät. Teet yhteistyötä muiden kiinteistönhoitajien, työnjohdon, toimistosihteerin sekä asiakkaidemme kanssa. Otat työtehtäväsi vastaan pääsääntöisesti Tarmo Mobiili -sovelluksen kautta. Edellytämme kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä ja yhteistyökykyä. Soveltuva koulutus katsotaan eduksesi, mutta sinulla on myös mahdollisuus suorittaa esimerkiksi talotekniikan ammattitutkinto oppisopimuksella. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Siivooja (1-2)

Siivoamme sekä liike- että asuinkiinteistöjä. Siivoojanamme työskentelet aluksi työparin kanssa, mutta sen jälkeen pystyt työskentelemään itsenäisesti. Työvuorosi saattavat alkaa aikaisin aamulla ja sinulla tulee olla myös mahdollisuus työskennellä iltaisin sekä kiertävissä vuoroissa viikonloppuisin. Edellytämme siivousalan kokemusta tai koulutusta. Sinulla on mahdollisuus suorittaa laitoshuoltajan tutkinto oppisopimuksella. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Ympäristönhoitokoneen kuljettaja (1-2)

Ympäristönhoitokoneilla hoidetaan asiakaskiinteistöjemme auraus, hiekotus, lakaisu ja muut konetyöt. Konekuskina olet valmis lähtemään vaikka lumimyräkkään keskellä yötä. Työtäsi teet itsenäisesti ja joustavasti ammattimaisen tiimin tukemana. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Yhteistä kaikissa tehtävissä:

Olet ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on ajokortti ja äidinkielestäsi riippumatta tulet toimeen suomen kielellä. Teet työsi reippaasti ja ammattitaidolla.

Tarjoamme tueksesi mukavan ja osaavan työporukan kasvavassa, paikallisessa yrityksessä. Työsuhteesi on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva, ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa http://www.360palvelut.fi/avoin-tyohakemus/ viimeistään 30.9.2021. Lisätietoja hakuprosessista 23.9. klo 10-12 ja 28.9. klo 11-13: toimitusjohtaja Ari Friman, p. 010 384 4301

Recent Posts