Palvelumme yrityksille

KIINTEISTÖNHOITO- JA HUOLTOPALVELUT

Tutut huoltomiehet lähellä asukkaita

Hyvä kiinteistönhoito on ennakointia, jatkuvuutta ja pulmatilanteissa auttamista. Kiinteistöjen päivittäinen huolto on meille sydämen asia. Hyvin huollettu ja hoidettu kiinteistö on viihtyisä asua ja turvallinen omistaa.

KORJAUSRAKENTAMISEN PALVELUT

Luotettavaa rakennusosaamista

Korjausrakentaminen edistää kiinteistöjen ja kotien käytettävyyttä, viihtyvyyttä ja pitkää ikää. Rakennuspalvelumme perustuu asiakkaan kuuntelemiseen, laajaan tekijäverkostoon, sekä tinkimättömään työn laatuun.

TURVALLISUUS- JA VARTIOINTIPALVELUT

Jämäkkä kumppani

Me hallitsemme kiinteistöjen vartioinnin, järjestyksenvalvonnan, henkilösuojauksen sekä vartiointitoiminnan lainsäädännön, -vastuut ja työtavat. Lisäksi löydät kauttamme erilaiset hälyttimet ja muun turvallisuuskaluston.

KIINTEISTÖJEN SIIVOUSPALVELUT

Hellii ja huoltaa kaikki pinnat

Kiinteistöjen huolellinen ja ammattimainen siivous on satsaus viihtyvyyteen sekä tilojen ylläpitoon. Oikeanlaiset siivousaineet, -välineet ja -työtavat ylläpitävät kiinteistön arvoa ja pidentävät pintojen käyttöikää.

Palvelumme asukkaalle

TEE VIKAILMOITUS 24/7

Pidetään yhdessä kodistasi huolta

Jos asuntosi lämpötila mietityttää, vesikaluste valuttaa tai huomaat yleisissä tiloissa erilaisia korjaustarpeita, täytä vikailmoitus. Me hoidamme asian kuntoon mahdollisimman pian.

KIINTEISTÖPÄIVYSTYS 24/7

Nopea apu on vain puhelinsoiton päässä

Jos huomaat asunnossasi välittömän huollon tarpeita, kuten vesivahingon, rikottuja ovia tai ikkunoita, tai muita asuinturvallisuutta uhkaavia tilanteita, kiinteistöpäivystys auttaa vuorokauden ympäri.

OVENAVAUSPALVELU 24/7

Sellaista sattuu, meille kaikille

Ovenavauspalvelu auttaa avaimen unohtuessa. Huomiothan, että ovi voidaan avata vain huoneistossa virallisesti kirjoilla olevalle henkilölle.

Ovenavauksen palveluhinnasto:
8.00–16.00 20 € (muina aikoina 50 €)
Laskutuslisä 5 €