In Ajankohtaista

Tiimimme on vahvistunut 1.3.2022 alkaen. Kiinteistöhuollon esimiehenä on aloittanut Petri Mäkinen, jolla on vankka yli 30 vuoden kokemus kiinteistöhuollon monipuolisista tehtävistä. Petri on toiminut vuosien mittaan niin suorittavissa tehtävissä kuin yrittäjänäkin. Tietotaitoa alalta riittää, mutta aina on jotain uutta opittavaa.

Petri ohjaa kiinteistönhoitajien päivittäisiä työtehtäviä pitämällä huolen laadukkaasta, ajantasaisesta ja sopimusten mukaisesta palvelusta. Hänen työnsä sisältää rauhallisempaa toimistotyötä sekä vauhdikkaampia asiakaskiinteistöjen laadunvalvontaan paneutuvia päiviä. Toisinaan iskee hoppu päivystystehtävien parissa. Yhteydenpito niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kanssa on työn peruskiviä. Avoimella viestinnällä hoituu moni asia tehokkaasti ja mutkattomasti.

Työn vastapainona Petri lenkkeilee koirien kanssa sekä kalastaa niin talvella kuin kesälläkin. Petrin mielestä ulkoilu pitää mielen virkeänä, joten hänellä riittää puhtia tarttua toimeen ratkaisukeskeisesti ja iloisin mielin.

Petrin tavoitat numerosta 010 384 4309.

Recent Posts